Zahvala obitelji Vukša DPH-u Metković i svim dobrim ljudima

 

Na Facebook stranici DPH-a Metković objavljena je zahvala obitelji Vukša svim dobrim ljudima koji su svojim prilogom pomogli humanitarnoj akciji “Obnovimo dom obitelji Vukša”. Tekst prenosimo u cijelosti. 

“Drago Društvo prijatelja Hajduka Metković, dragi Antini prijatelji,

dina_baner
Zemlja loših

nemamo riječi kojima bismo vam mogli zahvaliti na svemu što ste za nas učinili, a s druge strane imamo ih tisuće koje bismo vam željeli reći. Hvala vam što ste od prvoga dana Antina odlaska pokazali što vas kao društvo veže – veliko srce, bratska solidarnost i neumoran pokretački hajdučki duh.

Hvala vam što ste ovih mjeseci odvojili svoje vrijeme i uložili mnogo truda za pokretanje i poticanje humanitarne akcije za obnovu našega doma.

Hvala vam što u svemu tome čuvate uspomenu na našega Antu I što ga nosite u mislima, srcima i molitvama.

Zahvaljujući vama, mnogi su se ljudi dobre volje i dobroga srca uključili u vašu misiju. Vremena nisu laka i mnogi se muče i bore preživjeti iz mjeseca u mjesec. Mnogima je svaka kuna bitna i upravo zbog toga neizmjerno smo zahvalni svima koji su smogli volje i načina pomoći nam.

Hvala vam što ste zasigurno odvojili i više nego što ste mogli.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji i realizaciji ove akcije. Nemoguće je imenovati, ali zauvijek ćem opamtiti svakoga od vas.

Neka vas samo dobro u životu prati!

obitelj Vukša”. 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content