Gradu Metkoviću županijska sredstva za izgradnju nadstrešnice i uređenje tribine igrališta “Iza Vage”

 

Gradonačelnik Dalibor Milan potpisao je sa županom Nikolom Dobroslavićem Ugovor o dodjeli sredstava za projekt „Izgradnja nadstrešnice i uređenje tribine igrališta “Iza Vage”.

Riječ je o županijskim sredstvima koje su jedinice lokalne samouprave dobile u sklopu Poziva za prijavu projekata sanacije, izgradnje i opremanja sportskih igrališta i objekata na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

Osim gradonačelnika Milana, ugovore su potpisali gradonačelnik Opuzena, Ivo Mihaljević za projekt „Izgradnja nogometnog i košarkaškog igrališta“, načelnica Općine Zažablje, Maja Vrnoga i predstavnik Udruge lađara Vidonje Mario Galov za projekte “Rekonstrukcjja i opremanje Centra aktivnosti mladih u zajednici- faza 3“ te „Opremanje kulturno sportskog centra“ te načelnik Općine Kula Norinska za projekt „Uređenje ograde tribina i okoliša NK Maestral Krvavac”.

”Vjerujem da će ova sredstva koja ste dobili iz županijskog proračuna, kao i prethodnih godina, biti uložena u sanaciju ili izgradnju igrališta i prostora za mlade, na kojemu će klubovi imati bolje uvjete rada, a naši mladi provesti kvalitetno vrijeme u igri i druženju”, kazao je župan Dobroslavić.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content