Otvorena ribarnica na desnoj strani grada

 

U novouređenom montažnom objektu jutros je s radom započela ribarnica u Ulici Zrinskih i Frankopana, na desnoj strani Metkovića.

Riječ je o Ribarnici ‘GOF’ u vlasništvu Nikice Prusca u kojoj će Metkovci, svakim danom od 6 do 14 sati, moći kupiti svježu ribu. Mušule, kamenice i brbavice pristizat će po narudžbi, a ribarnica će vršiti i dostavu na području doline Neretve.

„Kao što vidite, ribe gotovo više i nemamo. Zadovoljni smo prvim danom i odazivom kupaca i nadamo se da će tako biti i dalje“, rekao nam je Danijel Prusac.

Podsjetimo, suvremeno opremljenu montažnu ribarnicu postavila je Čistoća Metković u svrhu jačanja konkurentnosti mikro i malih gospodarskih subjekata u ribarstvu na području grada Metkovića.

Riječ je o prvoj ribarnici takvoga tipa na desnoj strani Metkovića, a ukupna vrijednost projekta je 217 tisuća kuna bez PDV-a koje je, kao prijavitelj, Čistoća Metković ishodila pravovremenom aplikacijom na natječaj FLAG-a ‘Južni Jadran’ u sklopu Mjere 2.2. diverzifikacija/diferencijacija tržišta (nova i drugačija tržišta, ciljani kupci).

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content