Predstava za djecu „Nemaš pojma, Grizlijane!“ u srijedu u GKS-u Metković

 

„Nemaš pojma, Grizlijane!“ naziv je predstave za djecu koju će, povodom manifestacije „Noć knjige“, odigrati Kazališna družina „Smješko“ u Gradskome kulturnom središtu u srijedu, 21. travnja u 17:30.

Organizator je Gradska knjižnica Metković, a ulaz na predstavu je besplatan.

Predstava je nastala na predlošku knjige “Nemaš pojma, Grizlijane!”, jednog od omiljenih lektirnih naslova te je ujedno i jedan od najpopularnijih naslova poznate spisateljice Ane Đokić-Pongrašić.

Poučna je to priča koja metaforički prikazuje s kakvim se sve problemima susreću mališani prilikom polaska u školu, kada moraju naučiti biti samostalniji i prihvatiti odgovornost. U središtu je Grizlijan – razmaženi i nespretni medvjedić kojega je cijeli život hranila mama, pa sam nije ništa naučio napraviti. Ipak, jednom kada je krenuo u svijet, malo po malo sve je naučio.

Upravo tome ova poučna priča uči djecu – nema smisla plakati nad onim u čemu nismo dobri, već se treba truditi i promijeniti to radom!

Predstava je namijenjena djeci od četiri do 12 godina, traje do 45 minuta a održat će se u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content