Dolina Neretve – prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče utvrđena je osnovana sumnja da je 41-godišnji muškarac s područja Doline Neretve počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Naime, policijski službenici su jučer, u ranim jutarnjim satima, na državnoj cesti D-8, zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao spomenuti muškarac te izvršenim testiranjem na droge, utvrdili da 41- godišnjak upravlja osobnim vozilom pod utjecajem droga. Temeljem naloga Općinskog suda u Metkoviću, izvršena je pretraga stana i ostalih prostorija koje koristi osumnjičeni, kada je pronađeno 67,2 grama droge Crystal meth i manja količina droge marihuane, digitalna vaga i veća količina novca u raznim valutama.

Kino_baner
Kino_baner

Uz korištenje službenog psa za detekciju droga, izvršena je pretraga i osobnog vozila osumnjičenog, kada  je pronađena manja količina droge Crystal meth. Jučer, u večernjim satima, osumnjičeni 41-godišnjak je uz kaznenu prijavu, doveden pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content