Gradu Metkoviću županijska sredstva za sufinanciranje komunalne infrastrukture

 

Gradonačelnik Dalibor Milan potpisao je sa županom Nikolom Dobroslavićem Ugovor o dodjeli sredstava za sufinanciranje komunalne infrastrukture u iznosu od 80 tisuća kuna.

Osim gradonačelnika Milana, ugovore o dodjeli županijskih sredstava za istu namjenu potpisali su i načelnik Općine Kula Norinska Nikola Krstičević, načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga i načelnik Općine Pojezerje Boro Dominiković. Ukupan dodijeljeni iznos za četiri jedinice lokalne samouprave je 500 tisuća kuna.

Kino_baner
Kino_baner

„To su sredstva koja Županija redovno ima u svom proračunu, pa tako i ovu godinu. Smatramo da je to dobar način u podršci jedinicama lokalne samouprave jer će ta sredstva koristiti za njihove projekte i potrebe“, kazao je župan Dobroslavić.

Uime potpisnika ugovora medijima se obratio gradonačelnik Milan.

„Uime svih potpisnika ugovora, zahvaljujem se županu i Županiji što su iznašli ta sredstva u zaista teškoj situaciji pandemije koronavirusa. Nama će dodijeljena sredstva uvelike olakšati realizaciju projekata i poboljšanje komunalne infrastrukture“, istaknuo je gradonačelnik Milan.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content