‘Savršeni partner’ Teatra ‘Gavran’ stiže na scenu GKS-a Metković

 

Sjajna glumačka ekipa i vrhunska režija očekuje vas u najnovijoj komediji najizvođenijega hrvatskoga kazališnog pisca u zemlji i inozemstvu Mire Gavrana.

Teatar ‘Gavran’ na scenu Gradskoga kulturnog središta Metković u četvrtak, 6. svibnja s početkom u 20 sati donosi predstavu ‘Savršeni partner’ koja otkriva kako izgleda odnos suvremene žene i ‘savršenog muškarca’.

Mlada poslovna žena Tina, nezadovoljna svojim dugogodišnjim partnerom, javlja se na natječaj znanstvenice Barbare koja je konstruirala savršenog muškarca androida o kakvom sanja svaka žena. Hoće li Tina pronaći savršenog partnera u fizičkoj kopiji svoga bivšeg dečka s boljim kvalitetama ili će shvatiti da su ljudi s ljudskim osobinama ipak ono što traži? Odgovore otkrijte u GKS-u Metković.

Uloge tumače Ana Vilenica, Sven Jakir i Kristina Krepela.

Ulaz na predstavu je 40 kuna, a zbog velike zainteresiranosti te ograničenog broja mjesta iz Ustanove za kulturu i sport Metković pozivaju gledatelje da svoje ulaznice rezerviraju na vrijeme. Ulaznice možete rezervirati telefonskim putem na brojeve 020 681-903 i 020 681-110 te porukama na službenim Facebook i Instagram stranicama Gradskoga kulturnog središta Metković.

Predstava će se održati u skladu s mjerama Stožera za civilnu zaštitu te preporukama Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo.

 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije