Ministrica Tramišak u Metkoviću održala radni sastanak s gradonačelnikom Milanom i načelnicima s područja doline Neretve

 

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak u pratnji zamjenice župana Dubrovačko-neretvanske županije Žakline Marević, danas je održala radni sastanak s gradonačelnikom Grada Metkovića Daliborom Milanom, načelnikom Općine Kula Norinska, Nikolom Krstičevićem, načelnikom Općine Pojezerje Borislavom Dominikovićem i načelnicom Općine Zažablje Majom Vrnogom.

Tema sastanka bila su iskustva u provođenju EU projekata na području doline Neretve, njihovoj važnosti za gospodarski i socijalni razvoj jedinica lokalne samouprave te nove mogućnostima financiranja projekata. Ministrica Tramišak ovom je prilikom pohvalila gradove i općine iz doline Neretve koje su posljednjih godina napravile iskorak u pripremi projektnih dokumentacija, apliciranju i povlačenju sredstava iz europskih fondova.

dina_baner
Zemlja loših

Na sastanku se razgovaralo i o novom financijskom razdoblju 2021. -2027. godine, te o tome da će tijekom tog razdoblja na znatno lakši način manjim gradovima i općinama biti omogućeno korištenje Europskih sredstava.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content