Održan šesti partnerski sastanak u sklopu projekta „Zaželi i ostvari“

 

Danas 14. svibnja 2021. godine u prostorijama Općine Kula Norinska održan je šesti partnerski sastanak u sklopu projekta “Zaželi i ostvari“ UP.02.1.1.05.0191 koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga “Zaželi -program zapošljavanja žena“.

Na sastanku su sudjelovali predstavnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje područni ured Dubrovnik Ispostava Metković Tomislav Bjeliš, Pročelnica Općine Kula Norinska Meri Doko, Ravnatelj Centra za socijalnu skrb Metković Vatroslav Vugdelija, Danita Jerković iz udruge Dobra, administrator projekta Maja Nikolić te predstavnik Grada Metkovića i voditelj projekta “Zaželi i ostvari“ Niko Bojbaša.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

Na sastanku su članovima projektnog tima predstavljeni završni podaci o projektnim aktivnostima. Poseban naglasak je bio na rad u uvjetima pandemije gdje je do izražaja došla briga o našim krajnjim korisnicima.  Na kraju se voditelj zahvalio svim sudionicima i partnerima na projektu bez kojih provedba ne bi bila moguća.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content