Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – na rasporedu horor ‘Spirala straga’ i SF triler ‘Putnici’

 

Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ Metković donosi dva filmska naslova – ‘Spirala straha – novo poglavlje Slagalice strave“ te ‘Putnici’. 

U petak, 21. svibnja u 20 sati na rasporedu je projekcija horora ‘Spirala straha – novo poglavlje Slagalice strave“. Pod budnim okom cijenjenog policijskog veterana Marcusa (Samuel L. Jackson), hrabri detektiv Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) i njegov partner (Max Minghella) preuzimaju istragu ubojstava koja jezivo podsjećaju na strašnu prošlost. Zarobljen u produbljujućoj misteriji, Zeke se našao u središtu morbidne igre ubojice.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

 

U subotu, 22. svibnja u 20 sati održat će se projekcija novoga SF trilera ‘Putnici’.

U skoroj budućnosti u kojoj je ljudska rasa u opasnosti, skupina od tridesetak mladića i žena poslana je na ekspediciju u svemir kako bi kolonizirali novootkriveni planet. Skupina je prethodno trenirana upravo za tu svrhu, suzbijenih emocionalnih impulsa i pojačane inteligencije. Međutim, kad posada otkrije uznemirujuće tajne o misiji, kreću prkositi toj obuci i počinju istraživati svoje najprimitivnije prirodne nagone i impulse. Dok se život na brodu pretvara u kaos, prožima ih strah, požuda i glad za moći.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content