Dalibor Milan među deset gradonačelnika s najvećim rastom podrške u odnosu na izbore 2017. godine

 

Kaže se kako je puno teže obraniti mandat nego ga prvi put osvojiti, a prvi krug lokalnih izbora pokazuje da birači itekako prepoznaju te nagrađuju rad i rezultate svojih gradonačelnika, piše portal gradonačelnik.hr.

Prema istraživanju tog portala, Dalibor Milan je među deset gradonačelnika u Hrvatskoj koji su ostvarili najveći rast podrške, odnosno popularnosti u razdoblju od četiri godine.

Naime, Milan je na lokalnim izborima dobio 4919 glasova, odnosno 62,77 %, čime je ostvario rast od 26 % u odnosu na lokalne izbore 2017. godine.

 

„Pobjeda u prvom krugu, s velikom prednošću u odnosu na protukandidate, svakako je potvrda da su sugrađani prepoznali moj rad u protekle četiri godine. Baš kao i 2017. godine vodio sam afirmativnu kampanju, a s protukandidatima se natjecao isključivo s programom koji su Metkovci prepoznali. U prvom mandatu sa sugrađanima sam imao zaista partnerski odnos koji se temeljio na međusobnom poštovanju i podršci, a u drugom nastavljamo u istom smjeru. Njihove pozitivne reakcije uvijek sam smatrao najrelevantnijom ocjenom, a njihova velika podrška na izborima mi je najveća motivacija da, zajedno sa svojim timom, nastavim provoditi kvalitetne projekte koji će mijenjati naš grad nabolje, u svakom pogledu“, istaknuo je Milan za portal gradonačelnik.hr.

Inače, prema istraživanju portala gradonačelnik.hr, na lokalnim izborima je čak 40 gradonačelnika u prvom krugu pobijedilo sa boljim rezultatom nego 2017.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content