Dalibor Milan: „U nedjelju biramo župana Dobroslavića te nastavak realizacije razvojnih projekata u našemu gradu“

 

U nedjelju se održava drugi krug lokalnih izbora. Metkovci će birati župana, a za tu funkciju natječu se aktualni župan i kandidat HDZ-a za još jedan mandat Nikola Dobroslavić te Mostov Božo Petrov.

Gradonačelnik Dalibor Milan koji je pobjedu osigurao u prvom krugu pozvao je sugrađane da iziđu na izbore te daju svoju podršku Dobroslaviću. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

„Dragi sugrađani,

Pred nama je drugi, jednako važan krug lokalnih izbora u kojem biramo župana. Kao što znate, za realizaciju važnih i kvalitetnih projekata u bilo kojem gradu ili općini vrlo je važna suradnja s državnom, a pogotovo županijskom razinom vlasti.

Više sam puta istaknuo, ali ću još jednom ponoviti – u protekle četiri godine imao sam neizmjernu podršku Dubrovačko-neretvanske županije i župana Nikole Dobroslavića koji se zalagao i inicirao brojne razvojne projekte koji su realizirani u našem gradu te one koji su na svome početku. Među tim projektima je i nama vrlo važna Dnevna bolnica Metković, a s njom i Centar za djecu s poteškoćama u razvoju, čije izgradnje zasigurno ne bi bilo bez Županije i župana Dobroslavića!

Dragi sugrađani, u protekle četiri godine zajednički smo ostvarili izvrsne rezultate, ali još mnogo toga je pred nama. Župan Nikola Dobroslavić u prvom je krugu osvojio najviše glasova u Metkoviću, ali vas pozivam da u što većem broju iziđete na izbore u nedjelju te mu date svoju podršku kako bi potvrdio pobjedu i najvažnije – kako bi zajednički nastavili provoditi projekte koji će doprinositi boljitku našega grada“, poručio je Milan.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content