Predložite policiji lokacije nadzora alkohola i droge u cestovnom prometu

 

Prometna policija će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provoditi 24-satni pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu koji su pod utjecajem alkohola i droga.

Navedeni 24-satni nadzor, provest će se 19. lipnja od 7,00 sati do 7,00 sati 20. lipnja 2021. godine. Nadzor će se provoditi tijekom 24 sata kontinuirano, na velikom broju lokacija, pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za alkotestiranje i testere na droge te maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

dina_baner
Zemlja loših

Radi ostvarenja ciljeva akcije te senzibiliziranja javnosti, policija poziva građane da od danas, 8. lipnja do 16. lipnja 2021. godine predlože lokacije na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na kojima će se vršiti nadzor, odnosno provoditi alkotestiranje i testiranje na droge sudionika u prometu.

Svoje prijedloge možete dostaviti na e-mail adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr. Svi pristigli prijedlozi će se analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za provođenje alkotestiranja  i testiranja na droge.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content