Za uspješnu turističku sezonu nužna dobra procijepljenost

 

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenikom Joškom Cebalom i suradnicima sastao se u ponedjeljak s ravnateljima zdravstvenih ustanova u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Na sastanku je među ostalim istaknuto kako je procijepljenost odrasle populacije u DNŽ preko 40 posto, a razgovaralo o dosadašnjem radu zdravstvenih ustanova, nastavku daljnje suradnje i problemima s kojima se susreću ravnatelji u vođenju ustanova. Župan Dobroslavić je naglasio važnost procijepljenosti stanovništva Županije, osobito zdravstvenih djelatnika, naglašavajući kako je pandemija u protekloj godini znatno utjecala na gospodarstvo, osobito turizam kao najrazvijeniju granu.

dina_baner
Zemlja loših

”Kako bismo uspjeli ovu sezonu kvalitetno odraditi bitno je da u županiji imamo što veću procijepljenost”, istaknuo je župan.

Sudionici sastanka su suglasni kako je nužno utjecati prvenstveno na zdravstvene djelatnike koji su najbolji primjer važnosti cijepljenja, kako bismo zajedno doprinijeli očuvanju zdravlja, života, ali i što bržem gospodarskom oporavaku u županiji!
Župan se ovom prilikom zahvalio svim djelatnicima u zdravstvu na njihovom predanom radu, naročito u posebno teškim uvjetima pandemije koronavirusa. Na sastanku se razgovaralo i o više tekućih i budućih projekata u zdravstvu pri čemu je poseban naglasak stavljen na skori završetak radova na Dnevnoj bolnici u Metkoviću kao i na vrijedan projekt Energetske obnove OB Dubrovnik.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content