Josip Plećaš: “Svi čekamo 17 sati i jedino što želimo je pobjeda”

 

Danas su na rasporedu utakmice posljednjega, 22. kola prvenstva 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske, a utakmica koja će odlučiti prvaka igra se u Metkoviću.

Naime, ONK Metković, s 53 osvojena boda, prvi je na tablici, dok je na drugom mjestu Croatia iz Gabrila s bodom manje. U goste Metkovcima dolazi trećeplasirana Župa dubrovačka, a pobjeda će značiti povijesnu titulu prvaka lige. 

dina_baner
Zemlja loših

„Ovo je najvažnija i najveća utakmica u povijesti ONK Metkovića i prilika za osvojiti prvu mjesto te se plasirati u kvalifikacije za ulazak u treću 3 HNL jug. Svi čekamo 17 sati da započne utakmica u kojoj ćemo dati sve od sebe da ostvarimo ono što jedino želimo, a to je pobjeda! Župa dubrovačka je odlična ekipa, jedna od najboljih u ligi i sigurno će biti teška utakmica, ali takva je bila svaka dosada. Međutim, momci su u svakoj utakmici pokazali karakter i tako će biti i danas. Moram istaknuti kako svi mi u Klubu, od uprave, igrača, trenera simpatizera i navijača, dišemo i živimo kao jedno – i na treninzima, i na utakmicama i poslije njih te želimo to sve danas okruniti pobjedom i prvim peharom u povijesti kluba. To će biti ogromna radost za sve nas”, rekao je kapetan crveno-bijelih Josip Plećaš.

 

Zbog epidemioloških mjera, današnja utakmica igrat će se bez gledatelja. Prijenos utakmice osiguran je putem njihove službene Facebook stranice, ali brojni navijači zasigurno će biti iza ograde igrališta Štruvina igrališta kako bi uživo gledali povijesni dan za njihovu ekipu. 

“Utakmica se može pratiti putem prijenosa uživo na Facebook stranici ili ‘iza ograde’ što je sada popularno. Dođite, podržite nas i nadamo se da ćemo na kraju svi skupa slaviti“, poručio je Plećaš. 

 

 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content