U petak se možete cijepiti protiv koronavirusa bez najave obiteljskom liječniku

 

Iz Doma zdravlja Metković uputili su obavijest kako će se svi građani u petak, 25. lipnja u vremenu od 16 do 19 sati moći cijepiti protiv bolesti COVID-19 bez najave obiteljskom liječniku.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

„Svjedoci smo pada broja novozaraženih na nivou države, ali nažalost u svim medijima smo sve više prisutni s vijesti o povećanju novozaraženih na području doline Neretve. Budimo odgovorni i zaustavimo taj porast. Cijepite se, mislite na druge!

Budući da smo cijepljenje provodili po principu najave liječnicima obiteljske medicine, odlučili smo otvoriti vrata za sve stanovnike doline Neretve i na taj način povećati dostupnost i mogućnost za cijepljenje.

Vrlo važno je istaknuti da na ovaj način se mogu cijepiti osobe samo i isključivo s važećim hrvatskim zdravstvenim osiguranjem.

Cijepljenje će se obavljati Pfizer Biontech cjepivom u petak, 25. lipnja 2021., od 16 do 19 sati u Gimnazijskoj sportskoj dvorani u Metkoviću.

Naglašavamo da je ovaj poziv namijenjen za sve one koji nisu uopće primili 1. dozu cjepiva.

Za sve one koji trebaju dobiti svoju drugu dozu Pfizer cjepiva, a prvu su dobili također na punktu, a iz nekog razloga nisu imali još docijepu, molimo da se jave svojim obiteljskim liječnicima kako bi se docjepa obavila u subotu u jutarnjim satima također na punktu u Gimnazijskoj sportskoj dvorani.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content