OGŠ Metković: dodijeljene nagrade najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima

 

U Osnovnoj glazbenoj školi Metković danas je upriličena svečana dodjela nagrada i priznanja najuspješnijim učenicima koji su sudjelovali na različitim natjecanjima posljednje dvije školske godine, kao i njihovim mentorima i korepetitorima.

Oni su: Ena Gutić- glasovir, Jelena Lazarević- flauta, Željka Jerković- flauta, Martina Jerković- flauta, Lucija Primorac- flauta, David Galov- flauta, Brigita Rakić- saksofon, Ana Šiljeg- saksofon, Ivan Pavlović – saksofon, Darko Tot – saksofon, Ante Juračić- saksofon, Tibor Gutić – gitara, Luka Oršulić – gitara i Ivano Dragobratović- gitara.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Za prestižna natjecanja svoje znanje i umijeće sviranja utkali su im njihovi mentori: Slađana Knezević- glasovir, Mihaela Pavlović- flauta, Erna Čizmić Rebić – saksofon i Željko Mandarić – gitara.

Učenike na natjecanjima su korepetirarali: Matea Jurilj, Josip Bošnjak i Romeo Herceg.

Ono što veseli je činjenica da nekolicina ponajboljih učenika svoje osnovnoškolsko glazbeno obrazovanje je nastavilo u srednjim glazbenim školama. Prošle školske godine su to učinili Ana Kiridžija- glasovir, David Galov- flauta i Matej Glučina -glasovir, a ove je godine Željka Jerković – flauta uspješno položila prijemni ispit za smjer glazbenik fluatist u UŠ Luka Sorkočevića Dubrovnik i Anđela Krstičević koja je uspješno položila prijemni ispit u GŠ Makarska, smjer teorija glazbe.

Njihove mentorice Mihaela Pavlović i Matea Jurilj pripremale su ih za polaganje instrumenta dok ih je za teoretske ispite pripremao profesor Dragam Gutić.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content