Anđela i Davor Rostuhar – na Ljetnoj sceni GKS-a projekcija filma ‘Ljubav oko svijeta’

 

Na Ljetnoj sceni GKS-a u četvrtak, 29. srpnja s početkom u 21 sat održat će se promocija dokumentarnoga filma Anđele i Davora Rostuhara ‘Ljubav oko svijeta’.

Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova, pa sve do najvećih svjetskih metropola, ovaj zapanjujući dokumentarac prikazuje 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama te usponima i padovima.  Film istovremeno podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna, ali i kako je, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

Iako je ulaz na promociju filma slobodan, zbog epidemioloških preporuka i mjera broj gledatelja ograničen je na 50. Na ulazu u Ljetnu scenu GKS-a dijelit će se ulaznice s kojima će posjetitelji moći prisustvovati projekciji.

Davor Rostuhar rođen je u Zagrebu 1982. godine, gdje od 2001. godine radi kao pisac, novinar i fotograf te 2008. godine dobiva status samostalnog umjetnika pri HZSU. Radio je kao suradnik za brojne časopise, poput National Geographic Hrvatska, Meridijani i Geo, a od 2013. godine više je fokusiran na vlastite višegodišnje projekte unutar Kluba za ekspedicionizam i kulturu, čiji je suosnivač i predsjednik. Autor je brojnih izložbi, osam knjiga i dva dokumentarna filma – Polarni san (2018.) i Ljubav oko svijeta (2020.)

Anđela Rostuhar rođena je u Zagrebu 1985. gdje završava studij Ekonomije poduzetništva na Sveučilištu Vern. Nakon deset godina rada u turističkom sektoru, 2015. godine zapošljava se u Klubu za ekspedicionizam i kulturu, gdje se bavi organizacijom kulturnih događanja i marketingom. Izvršna je producentica dokumentarnog filma Polarni san (2018.) i autorica filma Ljubav oko svijeta (2020.)

Projekcija filma ‘Ljubav oko svijeta’ održava se u sklopu programa Metkovskoga ljeta, a organizator je Ustanova za kulturu i sport Metković.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content