Kino ‘Pobjeda’ – na rasporedu ‘StarDog i TurboCat’, ‘Free Guy’ i ‘Krstarenje džunglom’

 

U idućem tjednu u Kinu ‘Pobjeda’ Metković na rasporedu su tri filmske projekcije.

U ponedjeljak, 16. kolovoza s početkom u 18 sati na rasporedu je animirani film ‘StarDog i TurboCat’, sinkroniziran na hrvatski jezik.

Riječ je o savršenoj obiteljskoj avanturi o borbi super ljubimaca za pravdu i jednakost svih životinja. Godine 1969. pas je lansiran u svemir. Neobična nezgoda pretvorila ga je u superheroja te ga je lansirala u budućnost. Kako bi se obranio od ljudi koji sada mrze životinje potreban mu je superpomoćnik.

U ponedjeljak gledamo i akcijsku komediju ‘Free Guy’, a početak je u 20:30. Guy je usamljeni bankar koji otkrije da je zapravo pozadinski lik (NPC – non playable character) u svjetskoj video igri Free City. Taoci, pljačke, eksplozije, otmice i ubojstva dio su njegovog svakodnevnog života. Ipak jednog dana mu “pukne film” te uzima sudbinu u svoje ruke.

U utorak, 17. kolovoza s početkom u 20:30 na rasporedu je film ‘Krstarenje džunglom’ – akcijska komedija s mega zvijezdama Dwayneom Johnsonom i Emily Blunt u glavnim ulogama.

Lily putuje iz Londona u džunglu Amazone gdje angažira Franka da je vozi u svom brodiću niz rijeku. Lily je odlučna otkriti drevno stablo s nevjerojatnim ljekovitim svojstvima koje imaju moć promijeniti budućnosti medicine. U svojoj potrazi, ovaj dvojac će se susresti s bezbroj opasnosti i natprirodnih sila u varljivoj ljepoti bujne prašume.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content