Uspješno održana Primavera 2021.

 

Ništa ljepše nema, nego posvetiti i uljepšati nekome dan, posebno ako se radi o pripadnicama ljepšeg spola, upravo je to i vodilja svih proteklih godina, pa tako i ove 6. biciklijade za žene – Primavera.

Uz potporu Grada Metkovića i TZ Grada Metković, Biciklistički klub Relax je 5. rujna 2021. organizirao i održao već tradicionalnu biciklijadu. Ove godine sam početak manifestacije je bio u Gradskom parku u kojem se okupio veliki broj žena i djece, ali i muška pratnja nije izostala. Sudionici manifestacije su dobili startne brojeve, prigodne majice, ali i okrepujuće proizovde koje su nam nesebično darivali iz mliječne industrije Dukat. Pri samom polasku, posjetili su nas i djelatnici PP Metković koji su održali edukativno predavanje o sigurnosti biciklista u prometu te ujedno i podijelili reflektirajuće prsluke i edukativne letke.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

U 10:30 je započela vožnja koja je prvo krenula prema centru grada da bi se nakon toga zaokrenuli i uputili desnom stranom grada prema Momićima. Vrijeme je svima poslužilo, tako nije bilo nikakvih problema i relativno brzo su sudionici došli na cilj. Odloživši bicikla, svi su se uputili lađama prema riječnom otočiću koji svojom netaknutom prirodom nudi najbolji odmor i opuštanje. Na izletištu nas je dočekalo osoblje Restorana Lopoč koji su se potrudili da nas ugoste svojim specijalitetima.

Osim čistog odmora i ove godine smo razveselili žene zabavnim igrama (povlačenje konopa, vožnja u karijoli…).

„Bitno je naglasiti da smo zahvaljujući velikom broju sponzora, sve sudionice Primavere obradovali raznovrsnim poklonima: večera za dvoje, šminkanje, frizure, članarine za fitness klubove, vina… Aktivno ali i ugodno druženje lagano se privelo kraju oko 17:30 h kad smo se uputili lađama nazad, te ponovno na bicikl te uz pratnju stigli svojim kućama. Ovim putem želimo zahvaliti na sudjelovanju svim ženama, djeci, mladima te biciklističkim klubovima na potpori. Posebno hvala upućujemo svim sponzorima koji su prepoznali što nama znači Primavera.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content