Uskoro nove stolice na katu kazališne dvorane GKS-a Metković

 

Započeli su radovi na projektu kupnje i ugradnje novih kazališnih stolica na katu kazališne dvorane Gradskoga kulturnog središta Metković.

Ukupna vrijednost projekta je oko 500 tisuća kuna, a financiran je sredstvima Ministarstva kulture i medija RH te Grada Metkovića. U sklopu radova uklonjene su postojeće stolice, a trenutno se izvodi sanacija podloge za postavljanje novih.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Projekt je nastavak ulaganja u kulturne objekte kojima upravlja Ustanova za kulturu i sport Metković, a kojim će se stolice na katu kazališne dvorane GKS-a promijeniti po prvi put otkako su 1977. godine postavljene.

„Nakon što smo krajem prošle godine, također uz potporu Grada Metkovića i Ministarstva, postavili nove stolice u gledalište Ljetnoga kina, sada su na redu kazališne stolice na katu dvorane GKS-a. Po završetku projekta u potpunosti smo gotovi s modernizacijom gledališta. S obzirom da nam je cilj kontinuirano modernizirati kazalište te ga prilagođavati potrebama publike, uskoro nastavljamo s novim projektima i investicijama“, istaknula je ravnateljica Ustanove za kulturu i sport Metković Zrinka Mijoč.

Planirani završetak radova je do sredine studenoga, a do tada će biti smanjen broj kinoprojekcija u Kinu ‘Pobjeda’ Metković. Iduće projekcije na rasporedu su u subotu i nedjelju, 25. i 26. rujna.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content