Gradonačelnik Milan uputio čestitku VK Neretvanski gusar

 

Gradonačelnik Dalibor Milan uputio je čestitku veslačima, trenerima i upravi VK Neretvanski gusar koji su na Hrvatskom veslačkom prvenstvu u Zagrebu osvojili čak šest medalja. Prenosimo je u cijelosti.

„Velike čestitke svim natjecateljima, trenerima i upravi VK Neretvanski gusar koji je na Hrvatskom veslačkom prvenstvu u Zagrebu osvojio čak šest medalja i ostvario povijesni uspjeh! U Metković su nam s Prvenstva donijeli dva zlata, dva srebra i dvije bronce.

Zlato su osvojile kadetkinje Andrea Bunoza, Lara Volarević, Lana Bajo, Laura Mijić i Ana Pokrajac u četvercu s kormilarom te Roko Mijić u skifu! Srebro je osvojila kadetkinja Reina Mijić u skifu te kadetkinje Maris Gluščević i Ema Bebić u dvojcu na pariće! Brončane medalje osvojili su Nikola Mijić u skifu te Nataša Šustić, također u skifu! Osim toga, VK Neretvanski gusar ukupni je pobjednik Hrvatskog veslačkog prvenstva u kategoriji kadeta B.

Ekipa, svaka čast! Zaista ste ponos grada i nastavit ćemo vas pratiti na vašem putu na kojem vas, siguran sam, očekuju još brojna odličja“, poručio je gradonačelnik Milan.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content