DPH Metković – nove aukcije za upis imena Ante Vukše u tematski park na Poljudu

 

Društvo prijatelja Hajduka Metković započelo je s novim aukcijama na njihovoj Facebook stranici, a sav prihod od prodaje namijenjen je upisivanju imena tragično preminuloga Ante Vukše u tematski park na Poljudu. 

Podsjetimo, Ante Vukša bio je dugogodišnji član DPH-a Metković, a život je izgubio krajem prošle godine u požaru stana. Nedugo nakon požara, DPH Metković pokrenulo je humanitarnu akciju u kojoj su se prikupljala sredstva za obnovu stana. Među aktivnostima akcije bile su i humanitarne aukcije. 

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

S njihove Facebook stranice prenosimo cijelu objavu o novim aukcijama čijim prihodom žele upisati Antino ime u tematski park na Poljudu ‘Za sva vrimena’. 

“U spomen na Antu Vukšu, našeg dragog prijatelja i člana Društva prijatelja Hajduka Metković, koji nažalost nije više među nama, pokrećemo novi niz aukcija od čijeg prihoda želimo upisati njegovo ime u tematski park na Poljudu. Zahvaljujući našim prijateljima iz Humanitarne organizacije Cavtat 1950 za prvu aukciju donosimo vam potpisanu sličicu legendarnog Popaja koji danas slavi 42. rođendan.

Sretno svima!

Aukcija počinje objavom na Facebook stranici DPH Metković, a završava u četvrtak 23. rujna u 20:00 sati. Početna cijena predmeta je 0,00 kn, korak aukcije je 50,00 kn.

Ako u zadnjih 10 minuta aukcije dođe ponuda za predmet, aukcija se automatski produžuje za 10 minuta od trenutno postavljenog vremena, i tako sve dok od posljednje ponude ne prođe 10 minuta.

NAPOMENA: Novac se uplaćuje direktno na račun Udruge Naš Hajduk:
IBAN: HR6924070001500323225
Opis: Donacija “Za sva vrimena – Ante Vukša”
Model: HR00
Poziv na broj primatelja: 256390
Potrebno je potvrdu o uplati poslati u inbox naše FB stranice kako bi mogli dogovoriti slanje paketa. Troškove dostave snosi kupac”, napisali su iz DPH Metković. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content