Na neretvanski derbi samo uz COVID potvrdu ili potvrdu o negativnom testu

 

U subotu, 25. rujna s početkom u 16 sati na stadionu Iza Vage igra se 55. Neretvanski derbi između NK Neretve i NK Neretvanac.

Iz NK Neretva obavijestili su kako će se utakmica igrati uz prisustvo gledatelja sukladno uputama HNS-a, preporukama HZJZ-a i Stožera civilne zaštite RH.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Na stadion će moći ući samo gledatelji koji budu imali :

  • EU digitalnu COVID potvrdu
  • Potvrdu o negativnom PCR testu – vrijedi 72 sata
  • Potvrdu o negativnom antigenskom testu – vrijedi 48 sati

„S obzirom da je Klub odgovoran za organizaciju utakmice, provođenje navedenih mjera i preporuka, a radi izbjegavanja potencijalnih kazni za Klub, molimo sve gledatelje da se pridržavaju navedenog i da dođu ranije na stadion kako se na dva ulaza ne bi stvarale gužve zbog provjera gore navedenih potvrda i testova. Nakon poluvremena utakmice se ulazi neće otvarati jer na stadionu za vrijeme utakmice mogu biti samo gledatelji koji imaju nešto od navedenog ( EU COVID potvrda, potvrde o negativnom PCR ili antigenskom testu ne starijem  od 72 ili 48 sati)“, poručili su iz NK Neretva.

Od ove utakmice svaka domaća službena utakmica seniora NK Neretve  će se odigravati uz prisustvo gledatelja, uz pridržavanje svih prethodno navedenih mjera.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content