Učiteljica Marijana Curić dobitnica prestižne nagrade ‘Global Teacher Award 2021.’

 

Učiteljica Marijana Curić dobitnica je prestižne nagrade ‘Global Teacher Award 2021.

AKS Education Awards iz Indije pokrenuo je dodjeljivanje ove prestižne nagrade kojom se odaje priznanje izvrsnim učiteljima iz svih regija i zajednica svijeta te ističe njihov doprinos u izgradnji zajednice i pomaganju da se bolje društvo inspirira poučavanjem.

Kino_baner
Kino_baner

Oni nastoje aktivno doprijeti do svih krajeva svijeta i prepoznati izuzetnog učitelja koji je dao izvanredan doprinos u svojoj profesiji. Ova nagrada ima za cilj identificirati učitelje koji su pokazali izvrsnost u poučavanju različitih predmeta, pokazali izvanredan doprinos u radu s učenicima i služili zajednici kroz nastavu čak i izvan formalnih učionica.

„AKS Education Awards prepoznaje i slavi izvrsnost u obrazovanju na globalnoj razini. Ponosna sam dobitnica prestižne nagrade Global Teacher Award 2021. Zahvaljujem se AKS Education Awards, svojoj obitelji, prijateljima, učenicima, kolegama i ravnateljici na podršci“, poručila je Marijana Curić.

Inače, Marijana Curić učiteljica je u Osnovnoj školi Stjepana Radića Metković. Osim što svoje učenike potiče na znanje i aktivnost u školskim klupama, redovno sudjeluje u provedbi različitih nacionalnih i europskih projekata. Neke od njih je i sama osmislila, a trenutno ih provode učitelji iz brojnih europskih zemalja. 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content