Neretva kažnjena – suspendirano igralište ‘Iza Vage’

 

Povjerenik za natjecanje 3. HNL jug donio je odluku po kojoj se suspendira NK “Neretva” Metković od odigravanja utakmica na svom igralištu, a suspenzija traje do donošenja Odluke Disciplinskog suca Treće HNL-Jug, piše portal Dalmatinski nogomet.

NK “Neretva” Metković kao klub organizator utakmice 6. kola Treće HNL-Jug, odigrane prošle subote s NK Neretvanac odgovoran je za organizaciju utakmice na kojoj su se dogodili izgredi.

  • U 76 minuti utakmice dolazi do polijevanja vodom četvrtog suca od strane jedne navijačice na način da je ista preko ograde koja dijeli tribinu i teren, nagnuvši se polila četvrtog suca.
  • U 90+2 minuti s dijela van stadiona došlo je do ubacivanje plastičnih boca, čaša i ostataka bengalki u teren.

NK Neretva je Odlukom Disciplinskog suca od 21. rujna 2021. godine kažnjena zbog loše organizacije i prekida utakmice 4. kola Treće HNL Jug u trajanju od 3. minute iz razloga što su navijači koji su bili van ograđenog dijela igrališta ubacivali trake, plastične boce i razne druge predmete prema klupi za pričuvne igrače gostujuće momčadi. Klubu je izrečena novčana kazna s upozorenjem da će eventualno ponavljanje sličnih događaja dovesti do moguće suspenzije igrališta prijavljenog za odigravanje utakmica Treće HNL-Jug 2021./2022.

Radi navedenih razloga suspendira se igralište NK “Neretva” Metković do okončanja Disciplinskog postupka, uz napomenu da isti mora biti hitan.

Kako je Neretvino igralište suspendirano,  metkovski će trećeligaš svoju prvenstvenu utakmicu osmog kola prvenstva sa Zmajem iz Makarske u subotu odigrati na Jadranovu, odnosno igralištu Jadran LP u Pločama.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content