Marijana Curić na prijemu kod gradonačelnika Milana

 

Gradonačelnik Dalibor Milan jutros je, povodom Dana učitelja, primio učiteljicu Marijanu Curić – ovogodišnju dobitnicu prestižne nagrade ‘Global Teacher Award’.

Radi se o priznanju koje ju je uvrstilo među 100 najboljih učitelja svijeta! Nagradu je ustanovilo AKS Education Awards’ iz Indije, a dodjeljuje se nastavnicima i učiteljima koji kroz obrazovni sustav stvaraju bolje društvo, primjenjuju inovativne metode podučavanja te s kolegama dijele znanje i izvan školskih klupa.

„Osim što Marijana Curić svoje učenike redovito potiče na znanje i aktivnost, osmislila je različite projekte koje provode učitelji i nastavnici iz brojnih europskih zemalja! Preko njenih projekata svi oni mogu upoznati tradiciju i kulturu te prirodne znamenitosti i posebnosti koje Hrvatska i dolina Neretve imaju! Bravo! Povodom Dana učitelja, ovim putem želim uputiti čestitku svim učiteljima, nastavnicima i profesorima, a posebno onima iz metkovskih osnovnih i srednjih škola. Hvala vam što kroz svoj rad svakodnevno doprinosite ugledu Grada Metkovića te stvarate bolje i kvalitetnije društvo“, poručio je gradonačelnik Milan.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content