Petar Nikolić, Svjetlana Bebić, Ivana Bašić i Martina Glučina među najboljim odgojno-obrazovnim djelatnicima

 

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima Ministarstvo znanosti i obrazovanja izabralo je 511 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj 2020./2021. godini.

Među njima su i četvero nastavnika iz neretvanskih škola – Petar Nikolić, Svjetlana Bebić, Ivana Bašić i Martina Glučina.

dina_baner
Zemlja loših

Petar Nikolić, profesor u Srednjoj školi Metković nagrađen je za izniman doprinos struci, održanim predavanjima, vođenju niza međunarodnih projekata, unaprjeđenju rada škole te realizaciji istraživanja.

Svjetlana Bebić iz Gimnazije Metković nagrađena je za mentorstvo učenicima, održana predavanja, radionice i edukacije, objavljene stručne članke, nastavne materijale i obrazovne sadržaje, rad na projektima te na unaprjeđenju rada škole.

Ivana Bašić iz Osnovne škole Opuzen nagrađena je za mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije te dijeljenje primjera dobre prakse.

Martina Glučina iz Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen nagrađena je za održana predavanja, radionice i edukacije, objavljene stručne članke, nastavne materijale i obrazovne sadržaje, rad na projektima, unaprjeđenju škole te unaprjeđenju sustava obrazovanja.

Svim nagrađenim učiteljima, nastavnicima i profesorima danas se virtualno obratio prof. dr. sc. Radovan Fuchs.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content