Mario Mlinarić u Metkoviću snimao svoju rubriku ‘Zdrav život postaje navika’

 

Poznati hrvatski magistar kineziologije i kondicijski trener Mario Mlinarić jučer je boravio u Metkoviću.

Naime, s ekipom emisije ‘In Magazin’ koja se emitira na Novoj TV upravo je u Metkoviću snimao svoju stalnu rubriku ‘Zdrav život postaje navika”. Riječ je o stalnom prilogu u ‘In magazinu’ kojega možemo gledati svakoga ponedjeljka, a kojemu je cilj promovirati zdraviji, a time i kvalitetniji život. Mario Mlinarić tako sa svojom ekipom putuje po cijeloj Hrvatskoj te pokazuje ljudima gdje i na koji način mogu biti aktivni.

Kino_baner
Kino_baner

„Cilj nam je da svim ljudima u Hrvatskoj zdrav život doista postane navika te da im ukažemo gdje i kako mogu biti aktivni. Uz mene su dvije mlade sportašice, koje u svakoj rubrici demonstriraju novi trening uz ispravno izvođenje vježbi. U svakoj emisiji gledatelji mogu saznati zanimljive savjete glede sporta, zdravlja i zdravih navika. Danas prolazimo kroz predivne ljepote grada Metkovića koji je poznat po rukometu, lađarima, i mandarinama. Ići ćemo na plantaže mandarina, razgovarat ćemo s našim proslavljenih rukometašem Nikšom Kalebom te prikazati ostale zanimljivosti ovog prekrasnog kraja“, kazao nam je Mlinarić kojega smo susreli jučer tijekom snimanja.

Osim što rubrika ‘Zdrav život postaje navika’ promovira zdravlje te ukazuje na važnost brige za vlastito tijelo, omogućuje i to da se gledatelji ‘In magazina’ upoznaju s ljepotama različitih krajeva Hrvatske. Tako će gledatelji iz svih krajeva Hrvatske za nekoliko tjedana moći vidjeti sve posebnosti  Metkovića, a točan termin emitiranja objavit ćemo uskoro.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content