BK Relaks: „Dragi Igore, bilo je baš onako kako ti voliš – veselo i lagano s mnogo druženja i smijeha“

 

U organizaciji Biciklističkoga kluba Relaks u subotu je održana Memorijalna biciklijada u spomen na Igora Penavu.

Dio biciklista krenuo je iz Metkovića, a službeni početak programa bio je na Baćinskim jezerima gdje su se biciklistima pridružili članovi iz Ploča, ali i prijateljski klubovi iz Ljubuškog i Čapljine. Sudjelovali su i dragi rekreativci iz cijele doline Neretve,  a posebno je bilo lijepo vidjeti roditelje pokojnoga Igora koji svake godine podržavaju ovu memorijalnu biciklijadu.

dina_baner
Zemlja loših

Bicikliralo se kroz Ploče, oko Baćinskih jezera te se ponovno vratilo na jezera, kod Tace, gdje je bio upriličen ručak u organizaciji Lovačkog društva Vranjak iz Ploča.

„BK Relax ovim putem zahvaljuje svim sudionicima biciklijade  i onima koji su joj pripomogli na bilo koji način (Lovačkom društvu Vranjak, pekari Ploče, Denisu Žderiću na  “osvježavajućem”  piću,  Daliboru Talajiću na logističkoj podršci, Gradu Pločama kao pokrovitelju, medijskim pokroviteljima i naravno,  Taci koji je nesebično ustupio prostor i bio uvijek spreman pomoći…). Dragi naš Igore, bilo je baš onako kako ti voliš, veselo, lagano, mnogo druženja, smijeha, hrane, pića, vožnje, nasmijanih lica  tvojih Pločana i Metkovaca“, poručili su organizatori.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content