BK Relaks: „Dragi Igore, bilo je baš onako kako ti voliš – veselo i lagano s mnogo druženja i smijeha“

 

U organizaciji Biciklističkoga kluba Relaks u subotu je održana Memorijalna biciklijada u spomen na Igora Penavu.

Dio biciklista krenuo je iz Metkovića, a službeni početak programa bio je na Baćinskim jezerima gdje su se biciklistima pridružili članovi iz Ploča, ali i prijateljski klubovi iz Ljubuškog i Čapljine. Sudjelovali su i dragi rekreativci iz cijele doline Neretve,  a posebno je bilo lijepo vidjeti roditelje pokojnoga Igora koji svake godine podržavaju ovu memorijalnu biciklijadu.

Bicikliralo se kroz Ploče, oko Baćinskih jezera te se ponovno vratilo na jezera, kod Tace, gdje je bio upriličen ručak u organizaciji Lovačkog društva Vranjak iz Ploča.

„BK Relax ovim putem zahvaljuje svim sudionicima biciklijade  i onima koji su joj pripomogli na bilo koji način (Lovačkom društvu Vranjak, pekari Ploče, Denisu Žderiću na  “osvježavajućem”  piću,  Daliboru Talajiću na logističkoj podršci, Gradu Pločama kao pokrovitelju, medijskim pokroviteljima i naravno,  Taci koji je nesebično ustupio prostor i bio uvijek spreman pomoći…). Dragi naš Igore, bilo je baš onako kako ti voliš, veselo, lagano, mnogo druženja, smijeha, hrane, pića, vožnje, nasmijanih lica  tvojih Pločana i Metkovaca“, poručili su organizatori.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content