Udruga ‘Leptirići’ – besplatna pomoć pri učenju za djecu osnovnoškolskog uzrasta

 

Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve potpisala je sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade ugovor o dodjeli financijskih sredstava za projekt pod nazivom “Podržimo velike, osnažimo male”.

Odobren je iznos od 50.000,00 kn za aktivnosti usmjerene podršci roditeljstvu. U sklopu projekta u Udruzi od 1. rujna pružaju usluge pomoći pri učenju za djecu osnovnoškolskog uzrasta.

Tko je ovdje lud- baner
Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Učiteljica razredne nastave Marijana Curić pruža te usluge volonterski, a psihološke pomoći i savjetovanja  roditelja i djece pružat će profesor psihologije.

Iz Udruge napominju kako se aktivnosti održavaju individualno i grupno, prema dogovoru s izvoditeljima, uz poštivanje svih epidemioloških mjera te kako su besplatne za sve korisnike. Projekt traje do kraja kolovoza sljedeće godine.

Projektne aktivnosti Pomoć pri učenju se održavaju u Kabinetu za terapije u Metkoviću, dok je Psihološka pomoć i podrška dostupna u Pločama i Metkoviću.

Za sve informacije obratite se na broj telefona 020 690 321 ili na e-mail voditeljice projekta ives.udrugaleptirici@gmail.com.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content