„Neponovljivi svjetovi“ akademske slikarice Dubravke Tullio u Galeriji GKS-a Metković

 

„Neponovljivi svjetovi“ naziv je izložbe slika autorice Dubravke Tullio koja će biti otvorena u Galeriji Gradskoga kulturnog središta u petak, 29. listopada u 18:30.

Dubravka Tullio rođena je u Dubrovniku 1985. godine gdje je završila srednju Umjetničku školu Luke Sorkočevića, smjer slikarski dizajner. Diplomirala je slikarstvo na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu 2008. godine u klasi profesorice Nine Ivančić. Bavi se slikarstvom, ilustracijom i fotografijom, a od 2015. godine zaposlena je u Prirodoslovnom muzeju Dubrovnik na radnom mjestu muzejskog pedagoga. Autorica je i koordinatorica muzejskih i pedagoških programa, festivala i akcija te je autorica i koautorica publikacija Prirodoslovnog muzeja Dubrovnik. Autorica je i koautorica brojnih likovnih postava izložbi Prirodoslovnog muzeja Dubrovnik. Članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika Dubrovnik i Hrvatskog muzejskog društva.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Organizator izložbe slika je Ustanova za kulturu i sport Metković, a omogućili su je Ministarstvo kulture i medija RH te Grad Metković.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content