Metković bez novozaraženih

 

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježen je 131 novi slučaj zaraze koronavirusom.

Radi se o 61 osobi muškog spola i 70 osoba ženskog spola; 56 iz Dubrovnika, 36 iz Vele Luke, deset iz Župe dubrovačke, šest iz Konavala, po pet iz Blata i Orebića, četiri iz Dubrovačkog primorja, tri iz Stona, po dvije iz Korčule i Lastova te po jedna osoba iz Smokvice i Trpnja. Izliječeno je 50 osoba: 19 iz Dubrovnika, osam iz Ploča, sedam iz Metkovića, šest iz Župe dubrovačke, četiri iz Orebića, po dvije iz Blata i Opuzena te po jedna iz Korčule i Slivnog.

Back to black_baner
Back to black_baner

U posljednja 24 sata obrađeno je 419 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 153 738 uzoraka. U OB Dubrovnik hospitalizirano je 39 osoba pozitivnih na koronavirus. Četiri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb te su na respiratoru. U samoizolaciji je 1812 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjera samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 968 slučajeva kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content