Odluka o izboru temeljem provedenoga natječaja – referent za računovodstvo, financije i opće poslove

 

Na temelju članka 26. Statuta Ustanove za kulturu i sport Metković i članka 6. stavka 5. Pravilnika o radu Ustanove za kulturu i sport Metković, Upravno vijeće Ustanove za kulturu i sport Metković, na svojoj 40. sjednici održanoj dana 3. studenog 2021. donosi sljedeću

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

ODLUKU

O IZBORU TEMELJEM  PROVEDENOG NATJEČAJA

I. Temeljem Natječaja za prijam djelatnika/ce na radno mjesto „Referent za računovodstvo, financije i opće poslove“ na neodređeno vrijeme s probnim rokom šest (6) mjeseci u Ustanovi za kulturu i sport Metković, objavljenoga na službenim stranicama Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, oglasnoj ploči Ustanove, mrežnim stranicama Ustanove (www.metkovic.hr) i Slobodnoj Dalmaciji 4. listopada 2021., na prijedlog ravnateljice Ustanove, a nakon provedenog testiranja (usmenog i pismenog) donesena je odluka o izboru kandidata.

II. Za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 6 mjeseci za radno mjesto „Referent za računovodstvo, financije i opće poslove“ – jedan (1) djelatnik/ca izabran je kandidat: Matej Šimunović, Trg bana Jelačića 4/2, 20350 Metković, OIB: 37272840967.

III. Na temelju odluke o izboru, ovlašćuje se ravnateljica Ustanove s izabranim kandidatom sklopiti  ugovor o radu na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 6 mjeseci.

                                                                                      Predsjednik upravnog vijeća

                                                                                          Ivica Kuran, dipl. iur. v.r.

                                                                                                           

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content