Grad Metković – natječaj za dodjelu stipendija studentima za akademsku 2021./2022. godinu

 

Grad Metković raspisao je natječaj za dodjelu stipendija studentima za akademsku 2021./2022. godinu

I ove godine mjesečni iznos stipendije bit će 1200 kn, a isplaćivat će se u deset mjesečnih rata za razdoblje od listopada 2021. godine do srpnja 2022. godine. Stipendije će se dodijeliti u sljedećim kategorijama:

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

A) uspješni i daroviti studenti – 10 stipendija i to: 3 stipendije za prvu godinu studija i 7 stipendija za ostale godine studija,

B) studenti slabijeg socio-ekonomskog statusa – 10 stipendija,

C) studenti deficitarnih zanimanja (doktor/doktorica medicine, magistar/magistra farmacije, magistar/magistra inženjer/inženjerka građevinarstva, magistar/magistra matematike i fizike, magistar/magistra psihologije, magistar/magistra muzike(instrumenti),sveučilišni prvostupnik/ prvostupnica ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, sveučilišni prvostupnik/prvostupnica informatike, viša medicinska sestra/tehničar) – 10 stipendija i to: 3 stipendije za prvu godinu i 7 stipendija za ostale godine studija,

D) studenti koji su djeca poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata– onoliki broj stipendija koji odgovara broju prijavljenih studenata.

E) studenti s invaliditetom – onoliki broj stipendija koji odgovara broju prijavljenih studenata.

Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se 15. studenoga 2021.godine na sljedeću adresu: Grad Metković, Povjerenstvo za provedbu postupka dodjele stipendija, Stjepana Radića 1, 20350 Metković.

Sve potrebni uvjeti te obrasci za prijavu mogu se pronaći na službenoj stranici Grada Metkovića.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content