U DNŽ tri nova slučaja zaraze koronavirusom

 

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom. Radi se o 2 osobe muškog spola i jednoj osobi ženskog spola i svi su iz Dubrovnika.

Izliječena je 51 osoba: 24 iz Dubrovnika, 6 iz Stona, 5 iz Župe dubrovačke, po četiri iz Metkovića i Vele Luke, 3 iz Dubrovačkog Primorja, 2 iz Konavala i po jedna iz Blata, Korčule i Ploča. U posljednja 24 sata obrađena su 82 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 157.793 uzoraka. U OB Dubrovnik hospitalizirana je 61 osoba pozitivna na koronavirus, šest pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb, a pet ih je na respiratoru. U posljednja 24 sata preminule su dvije muške osobe iz Dubrovnika (rođ. 1934. i 1937.). U samoizolaciji je 1912 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 970 slučajeva kršenja samoizolacije.

dina_baner
Zemlja loših

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content