U DNŽ četiri nova slučaja zaraze koronavirusom

 

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 4 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o jednoj osobi muškog spola i tri osobe ženskog spola: dvije osobe iz Dubrovnika te po jedna iz Konavala i Župe dubrovačke.

Tko je ovdje lud- baner
Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Preminule su tri osobe iz Dubrovnika: jedna muška osoba (rođ. 1937.) i dvije ženske osobe (rođ. 1924. i 1943.). Izliječene su 53 osobe: 25 iz Dubrovnika, 8 iz Metkovića, po četiri osobe iz Vele Luke i Župe dubrovačke, 3 iz Orebića, po dvije iz Blata, Konavala i Opuzena te po jedna iz Dubrovačkog Primorja, Korčule i Ploča. U posljednja 24 sata obrađeno je 107 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 164.811 uzoraka. U OB Dubrovnik hospitalizirano je 58 osoba pozitivnih na koronavirus, devet pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb, a osam osoba je na respiratoru. U samoizolaciji je 1235 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 978 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content