‘Leptirići’ izrađuju božićne ukrase

 

U prostorijama Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve ‘Leptirići’ održavaju se kreativne radionice na kojima članovi izrađuju božićne ukrase. 

U ugodnom ozračju, uz kreativne aktivnosti u udruzi Leptirići održavaju se Božićne radionice za skupinu osoba s invaliditetom. Zbog epidemioloških mjera broj članova je ograničen.

Metkovsko ljeto - baner
Gru_ baner

Ukrase izrađuju Marijana Gabrić, Josipa Gujinović, Iva Babić, Vlaho Kuzman i Mario Bunoza, a cilj je  odnos prema tradiciji i zajednički doživljaj blagdana usprkos situaciji s kojom živimo.

“Želimo istaknuti Josipu Gujinović koja s velikom željom kuglice izrađuje kod kuće. Iva Babić izradila je adventski vijenac i poklonila ga Udruzi. S velikom radošću zapalit ćemo prvu adventsku svijeću. Predbožićni dani prigoda su u kojoj djeca i osobe s invaliditetom mogu prepoznati u drugima mnogo zajedničkog, zajedno iščekivati, pripremati, veseliti se te osvijestiti važnost ljepote življenja s drugim osobama s kojima se dijeli radost i zadovoljstvo. Hvala svima navedenima od srca. Zbog Vas postojimo”, poručili su u Leptirićima. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content