Predstava ‘Fešta’ na sceni GKS-a

 

Teatar ‘Exit’ na scenu Gradskoga kulturnoga središta donosi predstavu ‘Fešta’ koju će izvesti u srijedu, 8. prosinca u 19:30.

Tekst i režiju predstave potpisuju Metkovka Josipa Anković i Josip Ledina, koji ujedno u njoj i glume, a nastala je u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti u Zagrebu.

‘Fešta’ je komedija koja progovara o neuralgijama našeg društva. Ona se na duhovit i satiričan način poigrava s neuralgičnim točkama naših ljubavnih, bračnih i rodnih odnosa, kritički propitujući identitete novije hrvatske stvarnosti zatvorene u vrtloge korupcije i nepotizma, pritom preispitujući stereotipe u koje vjerujemo. Ona je također priča o neizvjesnostima naših brakova, ali i mjesto na kojem publika nije samo nijemi promatrač, već direktan sudionik i svjedok vremena u kojem ne djeluje dovoljno.

Ulaz na predstavu je 30 kuna. Za ulazak u Gradsko kulturno središte potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju koronavirusa ili negativan test. Iznimka su djeca mlađa od 16 godina.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content