Subota u Kinu ‘Pobjeda’ – na rasporedu crtić ‘Pjevajte s nama 2’ i biografska drama o Lady Di ‘Spencer’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 11. prosinca na rasporedu su dvije filmske projekcije ‘Pjevajte s nama 2’ i ‘Spencer’.

U 17:30 gledamo animirani film ‘Pjevajte s nama 2’, sinkroniziran na hrvatski jezik. Ove blagdanske sezone novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi Illumination-a stiže s velikim snovima i spektakularnim hitovima dok se uvijek optimistična koala, Buster Moon i njegova zvjezdana ekipa izvođača pripremaju za lansiranje svoje najljepše scenske ekstravagancije do sada … sve u blistavoj svjetskoj prijestolnici zabave! Postoji samo jedna poteškoća – prvo moraju uvjeriti najzapušteniju rock zvijezdu na svijetu, koju glumi globalna glazbena ikona Bono, da im se pridruži.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

U 19:30 na rasporedu je film ‘Spencer’ – biografska romantična drama o nikada prežaljenoj princezi Diani.  Radnja filma smještena je u 1991. godinu tijekom božićnih praznika kada se princeza Diana počela suočavati sa svojom teškom odlukom da okonča brak s princom Charlesom. Film daje uvid u ekstravagantan život na imanju Sandringham te savršeno dočarava emocije Lady Di uslijed borbe s glasinama o aferama dok je izbjegavala nemilosrdne paparazze.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content