U DNŽ 67 novih slučajeva zaraze koronavirusom

 

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 67 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Riječ je o 22 osobe muškog spola i 45 osoba ženskog spola: 19 iz Dubrovnika, 12 iz Metkovića, deset iz Korčule, osam iz Konavala, tri iz Blata, Slivnog i Župe dubrovačke, dvije s Mljeta, iz Smokvice i Zažablja te jednoj iz Dubrovačkog primorja, Lumbarde i Ploča.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

Preminula je jedna ženska osoba iz Dubrovnika (rođ. 1934.g.). Izliječene su 73 osobe: 33 iz Dubrovnika, 11 iz Konavala, šest iz Korčule i Vele Luke, tri iz Kule Norinske i Metkovića, dvije iz Stona i Župe dubrovačke te jedna iz Dubrovačkog primorja, Janjine, Orebića, Ploča, Slivnog, sa Lastova i sa Mljeta. U posljednja 24 sata obrađeno je 445 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 174 553 uzorka. U OB Dubrovnik hospitalizirano je 49 osoba pozitivnih na koronavirus, šest pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru. U samoizolaciji su 742 osobe, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 985 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content