Još sedam dana do kraja akcije ‘Uljepšaj baki Božić’

 

Udruga DOBRA u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Metković i ove godine tradicionalno provodi akciju Uljepšaj baki Božić, u sklopu sabirne akcije Solidarnost na djelu.

Cilj akcije je prikupljanje higijenskih potrepština i/ili prehrambenih proizvoda za korisnike programa „Pomoć u kući“ i za socijalno ugrožene starije i nemoćne osobe s ruralnoga područja doline Neretve.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Potrepštine se prikupljaju u prostorijama Volonterskog centra Dobra, Ante Starčevića 5 (stara gradska knjižnica) od 9 do 12 sati danima utorak, četvrtak i petak, dok se ponedjeljkom i srijedom potrepštine prikupljaju u prostorijama Crvenog križa. Akcija prikupljanja traje od 7. – 21. prosinca 2021. godine. Prikupljene pakete dijeliti će samo zaposlenici udruge DOBRA i sve u skladu sa propisanim mjerama.

“Pozivamo Vas da zajedno uljepšamo božićne blagdane onima kojima je to najpotrebnije. Također, molimo Vas da se prilikom dolaska u Volonterski centar držite mjera koje je propisao Stožer za civilnu zaštitu. Molimo da držite razmak i da nosite maske, te dezinficirate ruke pri ulazu u Volonterski centar. Ostalo je još 7 dana do akcije. Vidimo se”, poručili su iz Udruge ‘Dobra’.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content