Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – novi ‘Spider-man’, ‘Jahač zmaja’, ‘Priča sa zapadne strane’ i ‘Deset u pola’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković ovoga vikenda na rasporedu su četiri filmske projekcije.

U petak, 17. prosinca u 19:30 te u nedjelju, 19. prosinca u 16 sati na rasporedu je novi ‘Spider-man: Put bez povratka’. Prvi put u povijesti Spider-Mana identitet našeg prijateljskog heroja iz susjedstva je otkriven i on više nije u stanju odvojiti svoj normalan život od visokih rizika superheroja. Kad zatraži pomoć doktora Strangea, ulozi postaju još veći, prisiljavajući ga da otkrije što uistinu znači biti Spider-Man.

dina_baner
Zemlja loših

U subotu, 18. prosinca u 17 sati gledamo animirani film ‘Jahač zmaja’, sinkroniziran na hrvatski jezik. Mladi srebrni zmaj i njegov novi prijatelj kreću u potragu za posljednjim utočištem srebrnih zmajeva. Pred njima je niz nevjerojatnih pustolovina i neobičnih susreta od kojih će jedan biti presudan – susret s bezdušnim čudovištem iz prošlosti čiji je jedini cilj uništenje posljednjeg zmaja.

U subotu u 19:30 na rasporedu je ‘Priča sa zapadne strane’ – najpoznatiji mjuzikl svih vremena ponovno oživljen pod redateljskom palicom jednog od najnagrađivanijih i najcjenjenijih filmaša, trostrukog oskarovca Stevena Spielberga.

Adaptacija kultnog mjuzikla je zapravo adaptirana moderna Shakespeareova tragedija Romeo i Julija na ulicama New Yorka, a donosi priču o ljubavi i rivalstvu dvije tinejdžerske bande različitog etničkog podrijetla.

 

U nedjelju, 19. prosinca u 19:30 gledamo novi bosanskohercegovački hit Danisa Tanovića ‘Deset u pola’. Radnja filma smještena je u Sarajevu u svibnju, 2021. godine kada se Baščaršija pokušava oporaviti od duge i teške pandemijske godine. Pandemija još traje, ali ipak – dolazi ljeto, postoji nada da bi se stvari mogle, barem nakratko, popraviti. Kada jedno jutro u Enesovu ćevabdžinicu uđe Zagrepčanka koja kaže da je došla pojesti „najbolje ćevape u Sarajevu“, on je pošalje kod Ize, da bi tako i on tradicionalno mogao nakon prve uslužene mušterije, priuštiti sebi zadovoljstvo prve jutarnje kave. Ova sasvim bezazlena, prijateljska gesta, izaziva potpuni raspad komšijskog, poslovnog i privatnog života, ne samo Enesovog i Izinog već i cijelog grada.

Za ulazak u Kino ‘Pobjeda’ Metković potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju koronavirusa ili negativan test na koronavirus. Iznimka su djeca mlađa od 16 godina, osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti o sebi te osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja, a što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content