Gradonačelnik Milan dodijelio priznanja i nagrade učenicima Osnovne glazbene škole Metković

 

Gradonačelnik Dalibor Milan danas je uime Grada Metkovića dodijelio priznanja i nagrade učenicima Osnovne glazbene škole Metković koji su ostvarili posebna postignuća u protekloj školskoj godini.

Učenici Ena Gutić, Tibor Gutić, Jelena Lazarević, Ivan Pavlović i Brigita Rakić ostvarili su odlične uspjehe te osvojili visoka mjesta na državnim, regionalnim i međunarodnim natjecanjima, a Grad Metković ih je nagradio novčanom nagradom od 1.000,00 kn.

Uz učenike su bili i ravnatelj škole Zvonko Knežević te nastavnici Mihaela Pavlović i Željko Mandarić kojima je gradonačelnik Milan čestitao na uspjesima koje postižu, a kojima znatno doprinose ugledu Grada Metkovića.

“Želio bih još jednom čestitati učenicima i svim djelatnicima škole na uspjesima koje postižu.Podsjetio bih kako se intenzivno radi i na ostvarenju inicijative za otvaranjem Srednje glazbene škole u Metkoviću koju ćemo zasigurno ostvariti i u kojoj će brojni naši učenici nastaviti svoje glazbeno obrazovanje”, poručio je gradonačelnik Milan. 

Ravnatelj Knežević zahvalio je gradonačelniku na potpori koju im Grad Metković pruža. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije