Gradonačelnik Milan dodijelio priznanja i nagrade učenicima Osnovne glazbene škole Metković

 

Gradonačelnik Dalibor Milan danas je uime Grada Metkovića dodijelio priznanja i nagrade učenicima Osnovne glazbene škole Metković koji su ostvarili posebna postignuća u protekloj školskoj godini.

Učenici Ena Gutić, Tibor Gutić, Jelena Lazarević, Ivan Pavlović i Brigita Rakić ostvarili su odlične uspjehe te osvojili visoka mjesta na državnim, regionalnim i međunarodnim natjecanjima, a Grad Metković ih je nagradio novčanom nagradom od 1.000,00 kn.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

Uz učenike su bili i ravnatelj škole Zvonko Knežević te nastavnici Mihaela Pavlović i Željko Mandarić kojima je gradonačelnik Milan čestitao na uspjesima koje postižu, a kojima znatno doprinose ugledu Grada Metkovića.

“Želio bih još jednom čestitati učenicima i svim djelatnicima škole na uspjesima koje postižu.Podsjetio bih kako se intenzivno radi i na ostvarenju inicijative za otvaranjem Srednje glazbene škole u Metkoviću koju ćemo zasigurno ostvariti i u kojoj će brojni naši učenici nastaviti svoje glazbeno obrazovanje”, poručio je gradonačelnik Milan. 

Ravnatelj Knežević zahvalio je gradonačelniku na potpori koju im Grad Metković pruža. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content