Kino ‘Pobjeda’ Metković donosi filmove ‘Vrisak’, ‘Pčelica Maja 3’ i ‘Licorice Pizza’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu tri filmske projekcije: ‘Vrisak’, ‘Pčelica Maja 3: Zlatno jaje’ i ‘Licorice Pizza’.

U petak, 21. siječnja u 19:30 na rasporedu je horor ‘Vrisak’. Kultni horor koji smo obožavali u 90-tima vraća se na filmska platna. Nakon što je niz brutalnih ubojstava šokirao mirni gradić Woodsboro, ubojica s maskom „Ghostface“ ponovno počinje terorizirati skupinu tinejdžera kako bi oživio tajne iz smrtonosne prošlosti grada. Uz brojnu mladu ekipu, svoje će uloge u petom nastavku reprizirati Neve Campbell, Courteney Cox i David Arquette te Marley Shelton koju smo prvi put gledali u Vrisku 4.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

 

U subotu, 22. siječnja u 17 sati gledamo animirani film ‘Pčelica Maja 3: Zlatno jaje’, sinkroniziran na hrvatski jezik.

Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a u novoj avanturi sa njezinim najboljim prijateljem Pavom napušta Livadu makova. Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može odoljeti pomoći još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se “jaje” izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom.

U subotu, 22. siječnja u 19:30 gledamo komediju ‘Licorice Pizza’. Ovo je priča o Alani Kane i Garyju Valentineu koji zajedno odrastaju u dolini San Fernando u Kaliforniji i zaljubljuju se jedno u drugo. Radnja je smještena u sedamdesetima i predstavlja petu za redom Andersonovu dramu, prvu nakon Fantomske niti (Phantom Thread, 2017.).

Za ulazak u Kino ‘Pobjeda’ Metković potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju koronavirusa ili negativan test na koronavirus. Iznimka su djeca mlađa od 16 godina, osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti o sebi te osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja, a što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content