Odlični rezultati Biciklističkoga kluba Metković na utrkama u Skradinu

 

Natjecatelji Biciklističkoga kluba Metković jučer su u Skradinu sudjelovali u utrkama 7. kola XCZLD-a.

U kategoriji U9 Ana Petković osvojila je srebrenu medalju, kod dječaka je Duje Krstičević bio brončani, a Mario Marević sedmi. U kategoriji U11 curice Iva Dominiković je osvojila zlatnu medalju, Tea Jelčić četvrto mjesto, a kod dječaka Antonio Krstičević srebrnu medalju, dok je Ivan Petković bio šesti.

Kategorija U13 u apsolutnoj dominaciji BK Metković. Kod djevojčica zlatna Josipa Ivanković, srebrena Gabrijela Marević, dok je kod dječaka Jure Vištica zlatni, Mate Krstičević srebreni i David Leontić peti. Marko Talajić, u kategoriji U15, osvojio je osmo mjesto.

U kategoriji žene 30+ Dajana Ex Jelavić Čotić opet odlična brončana, a Violeta Vištica je osvojila peto mjesto. U kategoriji 30-40 Pero Primorac osvojio je 14., Frane Vuica 20. i Marijo Krstičević 22. mjesti Petar Grgić, član prijateljskog BK Ljubuški, ciljem je u kategoriji U13 prošao kao šesti.

„Hvala našim domaćinima na odličnoj organizaciji cijelog događaja. Iskrene čestitke svim natjecateljima, a posebno našim malim i velikim genijalcima na odličnim rezultatima“, poručili su iz BK Metković.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije