ŽRK Metković – druga pobjeda u pripremnom razdoblju

 

Rukometašice ŽRK Metković odigrale su drugu pripremnu prijateljsku utakmicu s RK Lokometiva i ostvarile drugu pobjedu. Rezultat na kraju utakmice bio je 24:28 u korist ŽRK Metković. 

Trenerica Mariela Križanović je istaknula zadovoljstvo pobjedom i borbenošću ekipe. 

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

“Nakon utakmice mogu biti zadovoljna samo s pobjedom i borbenošću mojih cura. To je bila jedna čvrsta i borbena utakmica, s čak 13 isključenja i mogu slobodno reći da ih je po onom što se događalo na terenu, trebalo biti i više. Svojim igračicama kojih je bilo samo osam, mogu čestitati na borbenosti, jer nam je nedostajalo čak pet igračica, zbog izolacije i bolesti a koje su ostvarile pobjedu prije sedam dana protiv HŽRK Zrinjskog.
Cure su ponovo pokazale da borbenošću i zajedništvom mogu pobijediti i na tome im ponovo čestitam. Njihovim mlađim kolegicama koje sutra igraju Državnu ligu, poručujem da na ovom primjeru mogu mnogo naučiti i želim im dvije pobjede sutra i nova četiri boda”, istaknula je Križamović. 

ŽRK Metković; Megi Mustapić, Petra Obradović 5, Antonela Srna 8(3), Paula Buljubašić 3, Josipa Bebić 9(1),Lucija Družijanić 1(1), Anđa Alilović (GK),Gea Kozina 2.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content