U DNŽ sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom

 

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o dvije osobe iz Dubrovnika, dvije iz Metkovića, te po jednoj osobi s Lastova, iz Opuzena i Župe dubrovačke. Preminula je jedna ženska osoba iz Dubrovnika (rođ. 1942.) Oporavile su se 294 osobe: 135 iz Dubrovnika, 70 iz Metkovića, 26 iz Župe dubrovačke, 19 iz Ploča, 12 iz Konavala, 8 iz Korčule, 7 iz Opuzena, po 5 osoba iz Dubrovačkog Primorja i Kule Norinske, 3 iz Lumbarde te po jedna osoba iz Pojezerja, Smokvice, Stona i Zažablja.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

U posljednja 24 sata obrađena su 83 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 217.112 uzoraka. U OB Dubrovnik hospitalizirane su 52 osobe pozitivne na koronavirus, troje pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb te su na respiratoru. U samoizolaciji su 1.342 osobe, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 1.008 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih mjera propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content