Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Uncharted’ i ‘Smrt na Nilu’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu dvije filmske projekcije – ‘Uncharted’ i ‘Smrt na Nilu’.

U petak, 18. veljače u 19:30 gledamo akcijsku avanturu ‘Uncharted’. U filmu Uncharted upoznajemo Nathana Drakea (Tom Holland) tijekom njegove prvu avanture u potrazi za blagom s dosjetljivim partnerom Victorom “Sullyjem” Sullivanom (Mark Wahlberg). Inspiriran hvaljenom serijom videoigara, ovaj akcijsko-avanturistički spektakl čija se radnja događa širom cijelog svijeta prati Natea i Sullyja dok se upuštaju u opasnu potragu za “najvećim blagom koje nikada nije pronađeno”, također prateći tragove koji bi mogli dovesti do Nateovog davno izgubljenog brata.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

U subotu, 19. veljače u 19:30 na rasporedu je drama ‘Smrt na Nilu’ – adaptacija istoimenog klasika Agathe Christie, koji zaslužuje reputaciju jednog od njenih najboljih romana.

Mlada, bogata i lijepa Linnet Ridgeway ima gotovo sve. Ono što nema, uzme. Na primjer, zaručnika svoje najbolje prijateljice Jackie. Kad se Linnet i njezin novi dragi otpute na medeni mjesec krstareći Nilom, ništa ne može sačuvati Jackie od njezinih demona. I nitko – čak ni čuveni detektiv Hercule Poirot – ne može spriječiti zločin iz strasti.

Za ulazak u Kino ‘Pobjeda’ Metković potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju koronavirusa ili negativan test na koronavirus. Iznimka su djeca mlađa od 16 godina, osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti o sebi te osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja, a što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content