Nastavnici Srednje škole Metković na studijskom putovanju u Litvi

 

Nastavnici Srednje škole Metković, Matej Lazarević, Zoran Grgić, Ivana Ujdur, Vedran Nižić i Josip Cvitanović, prošli tjedan su proveli u Vilniusu u Litvi, na studijskom putovanju u sklopu projekta ARS MECHANICA.

U sklopu putovanja nastavnici su posjetili Vilnius Vocational Training Centre of Technologies (VTMC), Sveučilište u Vilniusu, Vilnius Builders Training Centre, IT akademiju i Odjel vizualnih tehnologija. Nastavnici su imali priliku posjetiti i tvrtke koje surađuju s Litavskim centrima kompetencija te posjetiti i Veleposlanstvo Hrvatske u Litvi.

dina_baner
Zemlja loših

Cilj projekta kompetentnosti ARS MECHANICA je osnažiti stručna znanja, vještine i kompetencije učenika i odraslih polaznika te unaprijediti infrastrukturu Regionalnog centra kompetentnosti (RCK) u (pod)sektoru strojarstva za Šibensko-kninsku, Splitsko-dalmatinsku i Dubrovačko-neretvansku županiju u skladu s potrebama tržišta rada ove regije te uspostava suradnje sa sličnim centrima u EU. Projekt se provodi u periodu od 01. siječnja 2020. do 01. rujna 2023. a Srednja škola Metković sudjeluje kao partner škola. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content